SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA
LUOTETTAVASTI JA TURVALLISESTI 

Sähkötyömme

Toteutamme sähköurakointeja uudis- ja saneerauskohteissa. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä kaikenkokoisissa sähkötöissä. 

Teemme sähköasennukset ja -suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sähkötyöt suoritetaan kaikissa kohteissamme tunnollisesti työn koosta riippumatta. Meillä on tarvittavat koulutukset sekä luvat aina voimassa ja pyrimme kokoajan kouluttamaan itseämme lisää.

Älykkäät sähköjärjestelmät lisääntyvät, sähköautot tekevät vahvasti tuloaan ja oman energian tuottaminen kiinnostaa ja lisääntyy. Haluamme olla näissä kaikissa mukana. Esimerkiksi sähköautojen latausasemien sekä aurinkosähköjärjestelmien asennus ja myynti kuuluvat myös toimen kuvaamme. Toteutamme myös älykoti ratkaisut. Toimimme pääsääntöisesti Lohjalla ja lähikunnissa sekä pääkaupunkiseudulla.

Kauttamme saat sähköasennukset, sähkötarvikkeet ja käyttöönottotarkastukset luotettavasti 

Meillä on kaikki tarvittavat työvälineet, asennustesterit ja tietämys sähköalan standardeista ja määräyksistä. Työt toteutetaan tämän päivän sähköalan määräysten mukaisesti. Sähkötarvikkeet tulevat suoraan sähköalan tukusta jolloin tarvikkeilla on myös valmistajien takuut varmasti voimassa.

Kotitalousvähennys

Koska kuulumme ennakkoperintärekisteriin saatte työmme osuudesta tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

Työn tilaaminen

Voit pyytää tarjousta yhteystiedot välilehden kautta täyttämällä yhteydenotto lomakkeen jos asialla ei ole mielestäsi kiire. Nopeammin meidät tavoittaa sähköpostitse. Voit myös suoraan soittaa meille jolloin saat ehkä paremmin kerrottua mahdollisista sähkötöistä tai suunnitelmistasi. Tulemme mieluusti paikanpäälle katsomaan tulevaa työkohdetta jolloin saamme parhaan kuvan työkohteesta ja kerrottua asiakkaalle miten työ kannattaisi toteuttaa.

Sähkötarvikkeet

Kaikki käyttämämme tarvikkeet ovat laadultaan sähköalan vaatimien standardien mukaisia. Tarvikkeet tulevat tunnetuilta sähköalan tavarantoimittajilta. Kerromme mielelläni lisää tarvitsemistanne tarvikkeista ja opastamme teitä löytämään juuri teidän kohteeseenne sopivat tarvikkeet.